DE CONSULTA A PALAU EN UN OBRIR I TANCAR D'ULLS

Quan vam entrar a l’habitatge de Dalmases per primer cop, allò encara respirava a consulta mèdica. Ho havia estat durant els darrers anys, però ara calia recuperar el seu ús d’habitatge per vendre’l als qui seran els futurs ocupants, probablement una família amb ganes d’establir-se a un barri amb classe, molt tranquil i amb totes les comoditats. Aquesta família, per ara imaginària, eren els nostres clients finals i es mereixen una bona presentació del seu futur espai!

El Flat Make-Up té molts avantatges, en primer lloc optimitza l’espai i ressalta les seves qualitats. Al ser un maquillatge superficial no condiciona l’espai com ho faria una reforma tradicional, i dona moltes opcions. A més, i això és el que ens agrada més, ens dona peu a inventar!


Tornem a la consulta mèdica. Segur que havia estat un lloc agradable i amb solera, però per transformar-se en un habitatge amb 4 habitacions, 3 lavabos, una cuina gran, zona d’office, un despatx, una sala menjador per perdre-s’hi i una terrassa elegant li calia alguns canvis i una mica d’imaginació.



I com que d’imaginació no ens en falta hem transformat un espai buit i funcional en un habitatge ben distribuït , alegre i que convida a quedar-s’hi. No us direm res més perquè una imatge val més que mil paraules!

El voleu visitar?

Contacte: Mar Juncà
Tipus:      Representant de la propietat
Telèfon:   672 388 157

El preu del Make-Up d'aquest habitatge és de: 12 €/m2


Veure fotos dels nostres PROJECTES